|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PRAVLJICE

Pravljica o gamsku Viliju in gorskih rožicah

Avtor: Helena Primic | 5.6.2019
image

Kaj bo storil gamsek Vili, ko bo ob koncu gamsjega šolskega leta ostal brez živalskih prijateljev?

image

Izšla je nova zbirka desetih pravljičnih planinskih zgodb, ki bodo začarale vse otroke, ljubitelje slovenskih gora in kužkov.

AKTIVNA DRUŽINA

Družinam prijazne planinske koče

Avtor: Metka Troha | 22.7.2016
image

Številne naše planinske koče so otrokom in družinam prijazne, kar staršem omogoča lažje načrtovanje izletov z malčki v hribe in otrokom lepše doživetje ob obisku naših gora, da bodo hribe vzljubili od ranih nog.

image

Matična knjižnica Kamnik in založba Sidarta sta izdala nov družinski izletniški vodnik KAMNIŠKE PRAVLJIČNE POTI, avtorice Irene Cerar. Vodnik vsebuje 20 izletov po Kamniku in okolici, ki so pokrajinsko in kulturnozgodovinsko izjemno raznoliki.

EKO NAMIGI

Postani ambasador čistih gora!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.8.2010
image

Ambasador lahko postane vsak, ki bo osveščal svoje kolege planince v gorah s tem, da jim bo razdeljeval vrečke za smeti in jih predvsem pozival k ohranjanju čistega okolja v gorah.

AKTIVNA DRUŽINA

V gorah je lepo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Sprehodi po planinah naj bodo vir veselja, zadovoljstva in novih dogodivščin za vso družino.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Okrog Julijskih Alp

Avtor: Primož Auersperger | 24.1.2010
image

Prijeten celodnevni izlet pri katerem obkrožimo naš edini narodni park in si ogledamo nekaj njegovih najlepših predelov.

AKTIVNA DRUŽINA

Za soncem v Voje

Avtor: Rada Kos | 24.1.2010
image

Voje, sončno dolino pod najvišjimi vršaci, lahko obiščemo v vsakem letnem času. Na prijetnem izletu se bomo naužili lepot narave, ki jih tam ne manjka.

AKTIVNA DRUŽINA

Plesišče 1790m

Avtor: Primož Auersperger | 24.1.2010
image

Razgled z vrha Plesišča je najlepši na odprto stran proti verigi Bohinjskih gora in Pokljuki z gorenjsko ravnino v ozadju. Če smo pozorni vidimo smučišče Kobla in daleč naprej nekoliko v levi tudi dvoglavi vršiček Šmarne gore pri Ljubljani.

AKTIVNA DRUŽINA

Gorništvo z otroki - kaj pa zahtevnost?

Avtor: Primož Auersperger | 24.1.2010
image

Pojasnilo ocen težavnosti v opisih poti in nekaj osnovnih napotkov za obisk gora z otroki

STRAN 1 OD 2

Brezplačne Pravljice pod mostom
Od ponedeljka 27. avgusta do srede 29. avgusta 2018 bodo otroci lahko brezplačno prisluhnili pravljicam na način kamišib...
Beremo: Svet je kakor ringaraja
photo
Izšel je ponatis čarobne, slikovite in debele knjige pravljic, pesmi in ugank, ki je na Ringarajini knjižni polici dobil...