|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Preverite, katera so tista zlata pravila, ki jih je dobro upoštevati pri nakupu otroškega vozička.

NASVETI PO PORODU

Z vozičkom do čvrste zadnjice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.2.2019
image

Predstavljamo vam nekaj odličnih zamisli za vadbo, ki jih lahko preizkusite doma ali med sprehodom po parku. Vse vaje lahko namreč izvajate z otroškim vozičkom, med hojo. Super, a ne?

OPREMA IN PRIPOMOČKI

Test otroških vozičkov: Katerega izbrati?

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 14.5.2014
image

Otroški voziček je eden večjih in pomembnejših nakupov ob rojstvu otroka, saj je pogosto v uporabi. Starše pri izbiri prepogosto premamita njegov estetski vtis in znamka, ki pa še nista pogoj, da bo voziček tudi ustrezen za otroka.

STRAN 1 OD 1

Kako v službi povedati za nosečnost?
Kako v službi povedati za nosečnost? V resnici ni tako težko ali neprijetno, če slediš tem korakom.
Koriščenje letnega dopusta po starševskem ...
Ko se bliža konec starševskega dopusta, večino mamic zanima, kdaj in kako lahko porabijo še svoj letni dopust, da ta ne ...