|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NASVETI PO PORODU

Z vozičkom do čvrste zadnjice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.2.2019
image

Predstavljamo vam nekaj odličnih zamisli za vadbo, ki jih lahko preizkusite doma ali med sprehodom po parku. Vse vaje lahko namreč izvajate z otroškim vozičkom, med hojo. Super, a ne?

FIT MAMICA

Pilates stoje

Avtor: Tanja Želj, prof. športne vzgoje www.tanergija.si | 7.10.2010
image

Večina vaj pilatesa se res da izvaja leže na tleh. Vendar lahko zelo dobro okrepimo trup tudi z vajami pilatesa stoje. S takimi vajami odlično vplivamo še na ravnotežje, hkrati pa ves čas krepimo celoten mišični steznik okrog našega trupa.

VIDEO NASVETI ZA NOSEČNICE

Video: Lepe noge in zadnjica

Avtor: Uredništvo Fit.ringaraja.net | 27.9.2010
image

Za lepe noge in zadnjico lahko poskrbite to enostavnimi in varnimi vajami, kot so stoječi počepi, počepi ob pomoči telovadne žoge ter z bočnim dvigovanjem nog.

STRAN 1 OD 1

Kako izgubiti trebuh po porodu?
Nosečnost je mimo, ostal pa je velik trebuh. Kako ga zgubiti s preprostimi tehnikami?
Lahko hujšam, če dojim?
Razumljivo je, da se želimo po porodu čim prej vrniti na telesno težo, ki smo jo imeli pred nosečnostjo. Zato se veliko ...