|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PARTNERSTVO

Starševski Valentin

Avtor: Helena Primic | 8.2.2024
image

Namesto, da nergate, kako se vam partner nič več ne posveča, organizirajte čas samo za vaju in povabite partnerja, da se vam pridruži. Bodite aktivni in ne čakajte na partnerjevo pobudo. Naj bo tudi letošnje Valentinovo takšno kot včasih.

image

Največkrat so srednji otroci razumljeni kot uporniki, kot problematični, kot tisti, ki imajo najmanj pozornosti staršev. Kako se lahko na drugačen način posvetite svojemu srednjemu otroku?

VZGOJA IN RAZVOJ

Je moj otrok narcis?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 31.7.2022
image

Klasični, dobro znani lastnosti narcisizma sta visoko mnenje o sebi in potreba po tem, da so ti ljudje v središču pozornosti. Ima te lastnosti morda tudi vaš otrok? Je torej narcis?

image

Študije so pokazale, da imajo otroci, ki se ne gibljejo dovolj in jim primanjkuje aerobnih aktivnosti, zmanjšane globoke strukture velikih možganov, kar pomeni tudi zmanjšanje kognitivnih sposobnosti.

VSE O ŠOLAH

Preprečevanje matematičnih učnih težav

Avtor: mag. Neja Samar Brenčič, Zavod IZRIIS | 30.9.2011
image

Kaj je 'diskalkulija'? Učna težava, ki lahko otroka spremlja že v predšolskem obdobju, kasneje v šoli pa lahko otroku in staršem povzroči veliko skrbi.

ODNOSI V DRUŽINI

Navezanost in pozornost

Avtor: mag. Neja Samar Brenčič, Zavod IZRIIS | 22.4.2011
image

Ali veste in verjamete, da se vaš otrok počuti bolj zaupljivo in bolj varno z vami, če verjame, da ga lahko zaščitite. Pa mu znate nuditi primerno pozornost?

OTROKOV RAZVOJ

Je vaš otrok ljubosumen?

Avtor: Tina Južnič | 26.5.2010
image

Vsak starš se prej ali slej sooči z ljubosumjem svojega otroka, ki se najpogosteje kaže v odnosu do novorojenega bratca ali sestrice, pogosto tudi do partnerja ali tretje osebe. Takšno obnašanje je normalno, zato je vsakršna skrb odveč.

STRAN 1 OD 1

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Beremo: Reševanje stresa
Vsi vemo, da je starševstvo včasih zares naporno. Sploh v tempu, ki nam ga narekuje vsakdan. Zato smo tokrat za idejo za...