|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POROD

7 znakov, da se maternični vrat aktivno odpira

Avtor: Helena Primic | 3.3.2024
image

Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko je maternični vrat odprt, daljša je ta črta.

BLOGERJI

BLOG: Ko pridejo težki trenutki ...

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 21.7.2018
image

Če se v takšnem počutju starši pretvarjamo, kot da je vse ok, so otroci upravičeno zmedeni (občutki, ki jih čutijo nikakor niso v skladu s tem, kar trdijo starši) in so še bolj prestrašeni.

STRAN 1 OD 1

Koliko carskih rezov lahko imate in kako d...
Vsaka ženska je drugačna. Nekatere okrevajo brez posebnosti po vsakem carskem rezu, druge pa potrebujejo več časa, saj i...
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...