|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BOLEZNI IN TEŽAVE

Nosečnost in kronične bolezni – ali gredo skupaj?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.10.2023
image

Zdrave ženske zapleteno prilagajanje telesa v nosečnosti dobro prenašajo, tiste z nagnjenostjo ali že odkrito kronično boleznijo pa o nosečnosti razmišljajo s strahom.

KNJIGARAJANJE

Jaz in diabetes – dva mojstra v kuhinji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.10.2015
image

Dr. Karin Kanc, zdravnica internistka in diabetologinja, je skupaj z dietetičarko Tinko Gasser, pripravila vodič v prehranjevanju za ljudi s sladkorno boleznijo. Več o knjigi najdete v nadaljevanju.

BOLEZNI IN TEŽAVE

Diabetes in nosečnost

Avtor: www.diabetes.si | 13.11.2014
image

Včasih je diabetes pri nosečnicah veljal kot velika nevarnost, tako za mamo kot za otroka. Danes pa nosečnica z diabetesom lahko donosi otroka brez kakršnih koli zapletov, če skrbi za zdravje, prehrano in krvni sladkor vseh devet mesecev.

ZDRAVJE IN NEGA

Avtomatizirano odmerjanje inzulina

Avtor: Univerzitetni klinični center Ljubljana | 13.3.2013
image

V medicinski reviji The New England Journal of Medicine so bili februarja 2013 v strokovnem prispevku objavljeni rezultati prve zunajbolnišnične klinične študije z avtomatiziranim odmerjanjem inzulina, ki je potekala v taborih za otroke s sladkorno.

KNJIGARAJANJE

Prvi priročnik o sladkorni bolezni

Avtor: Ringaraja.net | 14.1.2013
image

Prvi priročnik o sladkorni bolezni tipa 1 namenjen otrokom, mladostnikom in mladim odraslim s sladkorno boleznijo tipa 1.

RESNIČNE ZGODBE

Anci banci: Moja porodna zgodba

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.3.2011
image

Po treh letih napornega zdravljenja zaradi neplodnosti, sva končno prišla do postopka umetne oploditve in zagledala plus na testu. Od sreče sva skakala do stropa, saj se neketeri borijo po več let, midva pa sva to dočakala v prvem poskusu.

STRAN 1 OD 1

Dovoljeno in prepovedano v nosečnosti
Nosečnost ni bolezen, kljub temu pa se je dobro nekaterim stvarem v nosečnosti izogibati. Preberite, kaj v nosečnosti la...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.