|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Grega Krže
Uporabnik še ni nastavil statusa.
ponedeljek, 11.7.2011

Dragi Gaj03

??Vau, dve leti? Neverjetno. Ne bom se spuščal v puhlice in ti napisal, kako čas beži. Namesto tega bom napisal, kako zelo sem ponosen nate. V preteklosti je bilo veliko nesporazumov, ogromno kričanja in vse premalo potrpljenja z obeh strani, moje in tvoje. Ni kaj, oba sva se morala veliko naučiti in nihče izmed naju še vedno ne ve skoraj ničesar. Jaz sem s teboj postal prvič oče, ti pa si tako ali tako še na začetku svoje poti.

K sreči  človeški spomin deluje selektivno. Slabi spomini počasi zbledijo in ostanejo le dobri. Če sva že odkrita: prvo leto in pol je bilo zelo naporno. Za naju z mamico in nedvomno tudi zate. Bilo je veliko nezadovoljstva na obeh straneh, ogromno trme in glasnega uveljavljanja volje. In šele ko sva z mamico uvedla prijateljsko tiranijo, so zadeve počasi pričele iti na bolje. Demokracija pri teh zadevah menda ne deluje ravno najbolje. Vsaj pri tebi je bolj primerna trda in odločna roka, ki te vodi skozi kaos življenja.

In tako si se iz nezadovoljnega, kričečega bitjeca spremenil v najbolj sladkega fantka, ki si ga je mogoče zamisliti. Prijazen si, nasmejan in rad si med ljudmi. Nikoli nisi nesramen ali zavestno poreden. To še ne pomeni, da nikoli ničesar ne ušpičiš, le nalašč nikoli. Imaš pač veliko energije, ki včasih uide tudi v kak razbit kozarec ali polomljeno igračo.

Veš, odkar je na svet prišla tvoja sestrica, ti nehote delam krivico. Nekako te nimam več za otroka, ker si kar naenkrat postal veliki brat. Zato pozabljam, da ti je vseeno šele komaj dve leti in bo pod pregovornim savskim mostom preteklo še veliko vode, preden bova sedela ob pivu in sproščeno klepetala. Isabella je lahko srečna, da te ima. Tako zelo skrben si do nje, ves čas bi jo poljubljal in objemal. Ko kaj glasno zahteva si prvi, ki se odzove in naju z mamico opozori na problem. Ne vem, kako ti to uspeva, a niti malo nisi ljubosumen. Mogoče zato, ker si že vse življenje precej svojeglav in nikoli nisi potreboval ravno veliko ljubeče pozornosti. Najbolj hecno pri vsem skupaj pa je, da odkar z mamico k sebi stiskava sestrico in jo ljubčkava, se tudi ti velikokrat stisneš k nama in naju poljubčkaš. Prej tega nisva nikoli bila deležna.

Zanimivo. Ljudje večkrat rečejo, kako so njihovi otroci bili veliko bolj prijetni, ko so bili čisto majhni in kako zelo si želijo, da bi jih lahko pomanjšali. S tabo pa je iz tedna v teden bolj prijetno in komaj čakam, da se ti pridružim pri nadaljevanju te pustolovščine, ki se ji reče življenje.

Nimam dvoma, čakajo te velike stvari. S svojo neizmerno energijo lahko dosežeš vse, kar si boš zastavil. In vedi, da ti bo ves čas nekdo stal ob strani.

Vse najboljše.

Ati.

P.S. Hvala za zabavo. Bilo je bombastično.

 

Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.Zaenkrat še ni komentarjev.


Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...