|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

AKTIVNA NOSEČKA je 6 mesečni spletni program, s katerim si lahko aktivna do konca nosečnosti in se res dobro pripraviš na porod. Primeren je tako za aktivne kot neaktivne nosečke.

MAMICA PO PORODU

Mami, čas je, da postaviš sebe na prvo mesto!

Avtor: Andreja Obal, www.premakni.se | 17.1.2020
image

Mami, a si že zasledila ime Jeklena mami? Te zanima, kaj se skriva za tem imenom?

FIT MAMICA

Mami, bodi aktivna!

Avtor: Andreja Obal | 4.10.2019
image

Ko enkrat dobimo naziv mama, se svet naenkrat več ne vrti okrog nas samih in partnerja, ampak središče našega dogajanja postane otrok, kar je prav, a večina mamic pri tem pozabi nase.

OSNOVA NEGA

Kaj je to baby handling?

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 30.10.2016
image

Ljudje si pojem baby handling razlagajo različno. Za večino baby handling pomeni rokovanje z dojenčkom, se pravi različni položaji za negovanje in ukvarjanje se z otrokom oziroma dojenčkom. To je do neke mere res, vendar pomeni še veliko več kot to.

FIZIČNA AKTIVNOST

Otroci vse manj telesno aktivni

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.4.2016
image

Vse več vse mlajših otrok, Slovenci nismo izjeme, presedi dnevno od 2 do 5 ur pred televizijskim računalniškim ali tabličnim zaslonom.

AKTIVNOSTI

Sankanje: zabava in rekreacija

Avtor: Tina Južnič | 6.2.2015
image

Zima in počitnice so pravi čas, da skupaj z družino izživite zimske radosti. Če niste ljubitelj smučanja, lahko svoje malčke razveselite s sorodno belo športno aktivnostjo, sankanjem. Preden "zajahate" sani, pa si preberite nekaj nasvetov.

DRUŽINA

VIDEO: Namesto pike vejica

Avtor: Ringaraja.net | 24.1.2013
image

Kratki video prispevek društva Namesto pike vejica, je nastal z namenom, da starši malih pacientov zberejo sredstva, s katerimi si lahko pokrijejo stroške za terapije, pripomočke …, ki jih njihovi otroci potrebujejo. Delite ga dalje!

image

Vroči sončni dnevi nas opominjajo, da se bliža poletje, dopusti, dolge hlače bodo zamenjale poletne oblekice in kopalke. Pripravili smo vam nekaj nasvetov in vaj, da boste zapeljive tudi v kopalkah!

image

Otroci se morajo gibati, biti aktivni in najboljši zgled zanje so starši. Če je aktivna vsa družina, se rekreira skupaj, spodbuja drug drugega, je veliko lažje. Telesna aktivnost otroka igra pomembno vlogo tudi pri pravilni drži.

VZGOJA IN RAZVOJ

Otroška igra - kako lahko pomagate starši

Avtor: mag. Neja Samar Brenčič, Zavod IZRIIS | 25.4.2011
image

Spodbuda ni prisila. S pravilno spodbudo lahko otroku preko igre pomagate razviti osnovne spretnosti in pestro domišljijo. Preverite kako ...

STRAN 1 OD 2

Težave z dihanjem v nosečnosti
Skoraj vse nosečnice mučijo težave z dihanjem, krvavitve iz nosu in občutek zamašenega nosu. Še zlasti krvavitev iz nosu...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.