|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Če ne uspe takoj ...

Avtor: Helena Mlakar | 13.3.2023
image

Nosečnosti se ne da načrtovati. Majhno število mamic se lahko 'pohvali', da so zanosile že v prvem poskusu. Zakaj do želene nosečnosti ne pride takoj, pa je več dejavnikov.

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

Načrtovana nosečnost

Avtor: Otrok in družina | 2.3.2023
image

Čeprav je odločitev za otroka ena največjih odločitev v življenju, je tri četrtine nosečnosti še vedno nenačrtovanih. Ena izmed prednosti načrtovanja je, da lahko že mesece prej poskrbite, da bo otroku v objemu vašega telesa čim prijetnejše.

POČITNIŠKI NAMIGI

V letu 2023 več dela prostih dni zaradi praznikov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.12.2022
image

Dobra novica za leto 2023: doma bomo veliko kot letos, ko je bilo dela prostih dni le osem. Preverite, na kateri dan v letu 2023 padejo prazniki in kako jih lahko združite z dopustom.

image

Denar oz. finance so zelo pogosta tema partnerskih sporov. Še posebej, ko v družino pridejo otroci in z njimi še dodatni družinski stroški. In kako se lotiti teh pogosto kroničnih konfliktov?

DRUŽINA

Sproščen dopust ali počitniška polomija?

Avtor: Helena Primic | 6.6.2017
image

Na družinski dopust se odpravite brez velikih pričakovanj, zrahljajte družinska pravila glede prehranjevanja in spanja ter se nikar ves čas ne ukvarjajte z otroki.

image

Če ste s partnerjem že dolgo časa v vezi, se dobro razumeta in dopolnjujeta, se počasi odločata tudi za povečanje družine in če ste skeptični, kakšen očka bi bil, vam je lahko v pomoč ta prispevek!

EKO VIDEO VSEBINE

Permakultura

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.9.2010
image

Cilj permakulturnega kmetovanja je ustvariti ekološka okolja, ki bi sama krila svoje potrebe in tako bila uravnotežena na daljši rok. Misel Grahama Bella nam pove vse: »Permakultra je filozofija možnega«.

NAČRTOVANJE FINANC

Družinski finančni načrt

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 8.3.2010
image

Pri načrtovanju, upravljanju in nadziranju družinskega finančnega načrta gre za podoben proces, ki ga izvajajo managerji pri načrtovanju, upravljanju in nadziranju poslovanja podjetja.

NAŠE FINANCE

Osnove vlaganja

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 11.2.2010
image

Kadar govorimo o vlaganju največkrat zmotno pomislimo le na to, kako čim bolje oplemenititi trenutna presežna sredstva, ki jih imamo na voljo, ne razmišljamo pa o načrtnem vlaganju in upravljanju osebnih financ.

NAŠE FINANCE

Otroci so naše bogastvo

Avtor: Saša Popovič | 24.1.2010
image

Rojstvo otroka je eden najbolj vznemirljivih dogodkov v našem življenju. Trenutki sreče navadno pridejo in gredo, rojstvo otroka pa je sreča, ki nikoli ne mine. Postati starš pa lahko predstavlja enega naših največjih izzivov.

STRAN 1 OD 1

Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...
Biokemična nosečnost: ko zarodek umre tako...
Biokemična nosečnost je izguba plodu v zelo zgodnji nosečnosti, simptomov skoraj ni. Večina žensk sploh ne bi vedela za ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?