|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MAMICA PO PORODU

"Nosečnost me je pomladila."

Avtor: Petra Znoj | 7.3.2024
image

Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter o novi glasbeni knjigi za otroke: Najlepše pesmice za vse letne čase.

image

Kopanje v mrzli vodi dvigne nivo dopamina in endorfinov ter noradrenalina. Pomanjkanje noradrenalina vodi v depresijo in zdravila proti depresiji temeljijo na nadomestku za noradrenalin.

RINGARAJIN KLEPET

Otroci nas gledajo in ne poslušajo

Avtor: Metka Troha | 31.7.2023
image

Kako poskrbeti za harmoničen in partnerski odnos, za srečo svoje družine? Kako pri otroku krepiti vztrajnost, optimizem, občutke zadovoljstva s samim seboj? Odgovore je z nami delila Blanka Tacer, ki ljudi učiti, kako uresničevati svoje potenciale.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Ko privekajo trije hkrati

Avtor: Tina Smole | 19.3.2023
image

Mamica trojčkov pravi: "Prvih osem mesecev sploh nismo spali. Dojila sem jih na tri ure – podnevi in ponoči. Nikoli nismo podaljšali razmika med hranjenjem. Najhuje je bilo prve štiri mesece, ko smo imeli alarme na 10–15 minut."

AKTUALNO

Anita Ogulin: Otroci so v vse večjih stiskah

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.11.2022
image

Anita Ogulin je »prva dama« slovenskega prostovoljstva. Kljub bitki z rakom se še vedno bori tudi za tiste, ki potrebujejo pomoč. V intervjuju smo z njo govorili o njeni bolezni in situaciji, v kateri so trenutno slovenske družine.

DRUŽINA

Družina Bitenc: Najbolj pomemben je pogovor

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.1.2022
image

V intervjuju s smo s simpatičnim parom - Anteo in Urošem Bitencem govorili o ljubeči zvezi, o tem, kaj se spremeni, ko pride otrok in kako je z žensko energijo.

ZAPLETI IN SPLAV

Ne vem, kako je biti mama, ki ni nikoli pokopala otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.10.2021
image

Ne vem, kako je biti mami, če nisi nikoli pokopal svojega otroka, če to ni tvoja prva izkušnja z materinstvom. Tako danes gledam na materinstvo predvsem s hvaležnostjo. Počutim sem blagoslovljena zaradi nečesa, kar je veliki večini samoumevno.

image

Ko v družino poseže bolezen, je to velik šok. Ko zboli otrok, starši naredimo vse, da bi mu bilo bolje. Strah zamenja pogum. Naučimo se živeti drugače, morda še bolj polno družinsko življenje. Preberite si zgodbo Štefka Bratkoviča.

image

Ni je Dolenjke, ki še ne bi slišala za slovensko babico leta 2000 in najsrčnejšo babico 2007/08. Kar več tisoč pa jih je, ki so ji hvaležne, da jim je pomagala pri rojstvu otročička. Preberite si intervju!

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Mamica, »ujeta v trenutkih« …

Avtor: Petra Logar | 15.11.2011
image

Res bi lahko rekli, da je mamica Irena Debevc ujeta v trenutkih, v dobrem pomenu, seveda. Rada ima naravo in rada je mama. Njena strast je fotografiranje in nekaj njenih trenutkov vam predstavljamo v intervjuju.

STRAN 1 OD 3

Fotografija, ki se je dotaknila milijonov ...
Fotografija, ki jo je mamica objavila na družabnem omrežju se je hitro razširila med uporabnike, saj jo je na svojem zid...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...