|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Prazniki in družina

Avtor: Polona Kramar, uni.dipl. psihologinja in spec. zakonske in družinske terapije | 13.12.2023
image

Čas božično-novoletnih praznikov je »resno« potrkal na naša vrata. Kakšne so moje priprave nanje? Kakšni naj bi bili ti prazniki, da bom resnično srečen, da jih bom doživel v vsej njihovi polnosti, da si bom napolnil baterije za nove napore?

BLOGERJI

BLOG: Je Miklavž reven ali bogat?

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 5.12.2023
image

Časi, ko smo za Miklavža dobili pomarančo, kakšen svinčnik ali nogavice, so namreč že zdavnaj mimo. Danes otroci pričakujejo več, pa tudi starši se počutimo kar krive, če bi otrokom podarili samo kakšno malenkost.

VZGOJA IN RAZVOJ

Starševstvo: najboljša in hkrati peklenska stvar

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.10.2023
image

Starši smo dobri v marsičem, v zadnjem času pa postajamo vse slabši v tem, da druge prepričamo v starševstvo. Ni čudno, da vse več parov ne želi imeti otrok.

PARTNER IN ZAKON

Kako krepiti partnerski odnos v nosečnosti?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.4.2023
image

Nosečnost lahko stresno vpliva tudi na najbolj trdne odnose. Po porodu boste zagotovo občutile nekaj razhajanj. Kako poskrbeti, da se vajin odnos ne bo skrhal?

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Ko ne moreš zanositi ...

Avtor: Helena Primic | 5.9.2018
image

Če se vam z zanositvijo biološko gledano ne mudi, si privoščite polletni ali tudi daljši odmor od misli na nosečnost, ki je hkrati tudi priložnost, da se s partnerjem posvetita vajinemu vedno prvemu otroku - vajinemu odnosu.

BLOGERJI

BLOG: Starševske obljube

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 19.2.2018
image

Kaj pravzaprav počnem, ko poskušam načrtovati popolne počitnice? Seveda, hčerama želim dati lepe spomine na otroštvo. Toda hkrati se več kot očitno želim tudi nekako odkupiti za vse tiste večere, ko se mi enostavno ne da brati pravljice.

ODNOSI V DRUŽINI

Dobil boš bratca

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 27.4.2017
image

Kako in kdaj otroku razložiti, da bo dobil bratca oziroma sestrico? Kako se soočiti z njegovimi občutki, pričakovanji in strahovi?

UREDITE SI ŽIVLJENJE

Zaobljube, zaobljube, zaobljube

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 11.1.2016
image

Novo leto prinese nove priložnosti, nove ideje, nove obljube, nove odločitve in nove začetke. To je čas, ko se najpogosteje odločamo za spremembe v življenju. Kaj bomo naredili drugače? Kaj bomo spremenili? Česa ne želimo več početi? In kaj še bolj?

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Z dobro organizacijo proti šolskemu stresu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.8.2010
image

Pomembno je, da se starši naučimo prepoznati dogodke, dolžnosti in obveznost, ki pri otroku povzročajo zaskrbljenost, obremenjenost in stres.

STRAN 1 OD 1

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?