|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

Pomaka iz belega fižola in bazilike

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.7.2024
image

Tako kot otroci radi "packajo" z vodo in zemljo, uživajo tudi pri pomakanju hrane v pomake. Izkoristite to otroško veselje in jim pripravite zdravo pomako iz belega fižola in bazilike, ki jo bodo z veseljem tudi polizali s prstov.

image

Preverite, katere so tiste jedi, ki jih je glede na krvno skupino priporočljivo jesti najpogosteje, katero hrano je treba jesti v majhnih količinah in kateri hrani se je v času hujšanja (po D' Adamu tudi sicer) dobro povsem izogniti.

OTROK V KUHINJI

Solata na otroški način

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.7.2024
image

Poletje, polno različne domače zelenjave, je idealen čas in odlična priložnost, da skupaj z otrokom pripravite pisano otroško solato oziroma solato na otroški način.

O ŽIVILIH

Zdrav zajtrk z ovsenimi kosmiči

Avtor: Maja Šogorič | 1.7.2024
image

Za zajtrk si pripravite ovsene kosmiče in se napolnite z energijo in dobro voljo. V članku najdete tudi recept za ovsene kosmiče s sadjem v kozarcu.

PREHRANA OTROKA

7 odličnih sladolednih lučk za najmlajše in starše

Avtor: Petra Počkaj Rosa, univ. dipl. biologinja | 24.6.2024
image

Vroči poletni dnevi kličejo po ohladitvi in zagotovo bi za ohlajanje vsi najraje izbrali sladoledne lučke. Preverite sedem top receptov za zdravo in zelo okusno ohladitev za najmlajše (pa tudi za mamice in očke).

MALE RAZVADE

RECEPT: Najbolj preprost sladoled pod soncem

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.6.2024
image

Tale bananin sladoled je pripravljen v petih minutah, primeren pa je tudi za vegane in najmlajše otroke, ki se šele spoznavajo z različnimi okusi.

PREHRANA OTROKA

Recept: Zelenjavna lazanja

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.5.2024
image

Če še nikoli niste pekli lazanje, ker ste prepričani, da je priprava preveč zahtevna in zamudna, preverite ta preprost recept, s katerim boste v peko lazanje lahko vključili tudi otroške kuharske pomočnike.

image

Prehrana otrok bi morala biti, v primerjavi s prehrano odraslih, energijsko bolj bogata, saj otroci še rastejo in se razvijajo ter so neprestano v gibanju. Na njihovem jedilniku naj bodo zato raznolika živila.

image

Regrat je primeren tudi za najmlajše, ki se navajajo na gosto hrano in odkrivajo nove okuse. Primerno pripravljen bo zagotovo šel v slast. Preberite si nekaj nasvetov.

PREHRANA OTROKA

Danes so na jedilniku šparglji

Avtor: Nika Dolenc | 6.4.2024
image

Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špargljev.

STRAN 1 OD 15

So probiotiki zdravi?
Na policah trgovin, v lekarnah lahko kupite probiotična prehranska dopolnila v številnih oblikah, od tablet, kapsul, do ...
Recepti: Družinski novoletni prigrizki
Te družinske novoletne prigrizke lahko pripravite tik pred novoletno zabavo. Prav tako jih lahko shranite za pozen zajtr...




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?