|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemike. Ali je kravje mleko sploh primerno oziroma zdravo ali ne za hranjenje dojenčka?

image

Nanobébé, vodilno ime v inovacijah dojenčkovih izdelkov, je od lanskega leta na voljo tudi v Sloveniji.

TEŽAVE IN POSEBNOSTI

Ko ti dojenje ne uspe ...

Avtor: Helena Primic | 31.7.2023
image

Namesto ukvarjanja z očitki drugih in bolečimi občutki krivde raje preveri, kako si lahko pomagaš, ko ti dojenje ni uspelo.

image

Hranjenja dojenčka z adaptiranim mlekom prinaša določene slabosti, pa vendar tudi določene prednosti. Katere, preverite v članku!

VSE O DOJENJU

Ali lahko materino mleko pogrevamo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.8.2022
image

Ali lahko presežek mleka, ki si ga ob dojenju iztisnemo in shranimo v hladilniku ali zamrznemo, pogrejemo? Preverite, kako primerno shranjujejo in pogrejemo materino (človeško) mleko.

NOVOROJENČEK

Hranjenje s stekleničko: pravilno pristavljanje

Avtor: Andreja Zalokar, Mlekarica.net | 17.5.2022
image

O pristavljanju se zmeraj pogovarjamo v navezavi z dojenjem, čeprav je pri hranjenju s stekleničko povsem enako pomembno. Zaradi različnih oblik cucljev tudi težko dosežemo ustrezno pristavljanje. Kako torej dojenčka pravilno hraniti po steklenički?

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Voda za boljše učenje

Avtor: www.flaska.si | 16.8.2011
image

Voda je ključna za vzdrževanje našega zdravja in je prisotna v praktično vseh fizičnih procesih v našem telesu. Kaj pa mentalnih? Kakšen je njen pomen za delovanje naših možganov in posledično miselne procese, ki se odvijajo v njih?

EKO NAMIGI

Ali vaši otroci v šoli sploh kaj pijejo?

Avtor: Maks Vrečko | 30.5.2011
image

Koliko vode popijejo vaši otroci čez dan? Zakaj je pitje vode pomembno za male in velike preberite v prispevku.

image

Steklenica Flaška ima od januarja 2011 izračunan svoj ogljični odtis.

image

Želite piti čim boljšo vodo in biti hkrati še ekološki?

STRAN 1 OD 2

Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...
Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...