|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DUŠEVNO ZDRAVJE

33 pozitivnih afirmacij za mame

Avtor: Helena Primic | 23.3.2022
image

Ko vam bo naslednjič padla starševska motivacija in boste imele občutek, da vam materinstvo enostavno ne gre od rok, si pomagajte s temi afirmacijami za mame.

DRUŽINA

Vaje za pozitivno razmišljanje in optimizem

Avtor: Helena Primic | 4.4.2021
image

Preverite preproste praktične vaje, s katerimi boste lahko svoje možgane zelo hitro (re)programirali na pozitivno razmišljanje in optimizem.

image

Ste vedeli, da rožmarin pomirja in krepi živce ter pomaga premagovati strahove, nespečnost in živčno pogojeno migreno? Več v članku!

BLOGERJI

BLOG: Spomini na božič nekoč

Avtor: Moderna babi | 20.12.2020
image

Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo poznali. Rokavice so imeli le redki.

BLOGERJI

BLOG: Kako ohraniti optimizem v težkih časih?

Avtor: Helena Primic | 29.10.2020
image

Prav vsak dan znova se je treba pogumno vstati in življenje zajeti z veliko žlico. Pač tam, kjer lahko. In toliko, kot zmoreš.

NASVETI ZA OČKE

Podprimo moške, obolele za rakom!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.9.2018
image

Društvo ONKOMAN bo to nedeljo dokazalo, da se lahko tudi ozdravljeni onkološki bolniki še kako aktivno ukvarjajo s športom. Podprimo jih!

KLEPETALI SMO

Klepet: Anže Čokl

Avtor: www.finance.si | 29.8.2010
image

Anže Čokl, direktor Bohinj Park EKO Hotela in MPM Engineeringa, ima kljub mladosti za seboj že celo vrsto uspešnih projektov. Pravi, da mu dinamično življenje ustreza, saj sicer človek začne stagnirati.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Kako živ si

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.4.2010
image

Ko se mož in žena odtujita eden od drugega, hrepenita po medsebojni bližini in po tem, da bi bilo vse tako kot nekoč, a si tega ne povesta, pač pa čakata, da bo eden ali drugi dal pobudo. Ne zavedata pa se dejstva, da brez impulza ni odziva.

STRAN 1 OD 1

Izgorelost - nevidni sovražnik
Nabralo se je. In simptomi so butali, lučke na "moji armaturi" pa utripale kot noreMravljinci, vrtoglavice, piskanje v...
6 pravil za prvi obisk novorojenčka
Ko mamica in očka prineseta malo dišečo štručko domov iz porodnišnice, se zanju začenja povsem novo obdobje in v tem čas...