|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OTROK V KUHINJI

Osnovna omleta za male kuharje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.7.2019
image

Šolske počitnice so idealen čas, da se otrok preizkusi tudi v kuhanju. Za zdrav in hranljiv zajtrk smo poiskali preprost recept za osnovno omleto, prilagojen malim kuharjem.

ZDRAVO ZA OTROKA

Domači jogurt

Avtor: P.L. | 23.7.2018
image

Jogurt je bogat vir beljakovin in kalcija. Ugodno vpliva na prebavni trakt in izboljšuje prebavo. Svoji družini lahko pripravite tudi domači jogurt, ki je še bolj zdrav in odličnega okusa.

UVAJANJE GOSTE HRANE

Tropska ovsena kašica za dojenčka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.7.2018
image

V poletnih mesecih bo ta kašica malčka ne le dobro nahranila, temveč tudi osvežila. Za vsak slučaj raje pripravite nekoliko večjo količino, saj gre v slast tudi večjim otrokom in odraslim.

PREHRANA OTROKA

Njoki so lahko tudi iz fižola!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.6.2018
image

Vaš otrok obožuje njoke in druga škrobnata živila, s katerimi ni dobro pretiravati? Pomagajte si z fižolovimi njoki, ki jih lahko pripravite tudi brez glutena!

POVEČAJTE SI MOŽNOSTI

Priporočena hrana pred zanositvijo

Avtor: Klavdija Kosič, Boobee Foodee | 15.4.2016
image

Prehrana postaja vedno bolj pomembna in z vseh strani nas zasipajo z informacijami o super, pravilni, najboljši prehrani. S hrano se da marsikaj preprečiti, ampak ali ste vedeli, da se da tudi spodbujati zanositev oz. vsaj okrepiti možnost za to.

ZDRAVO ZA OTROKA

Hrana za možgane

Avtor: Helena Mlakar | 26.7.2011
image

Starši se ukvarjamo z večnim vprašanjem, kako otroku ponuditi čim bolj zdravo hrano. Kaj storiti, da bo otrok raje jedel zdravo hrano in manj nezdrave?

image

Zdravje je v veliki meri odvisno od skrbno izbrane uravnotežene prehrane. In kakšna naj bo zdrava prehrana? Mnenja strokovnjakov niso vedno enotna, razen ko gre za otroke.

STRAN 1 OD 1

Osvežilna velikonočna torta
Kako na hitro pripravimo sadno, osvežilno in obenem slastno torto?
To so naravne sestavine za čudovito obarva...
photo
Tudi naravno obarvani pirhi so lahko čisto prave umetnine. Preverite, kaj vse iz kuhinje in vrta lahko uporabite za leto...